Reparation af kopimaskiner

Har du brug for at få repareret din kopimaskine eller multifunktionsprinter? Det kan en af vores erfarne reparatører hjælpe dig med. I Copytec har vi mere end fire årtiers erfaring, og det giver os en vaskeægte ekspertise på printerområdet. Lad os hjælpe dig med at få din printer op at køre igen, så din virksomhed kan fortsætte ufortrødent med

Vi klarer service og reparation af kopimaskiner

Vores tjenester omfatter mere end bare reparation. Vi tilbyder også løbende service af dine printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere. Så er du sikker på, at dine maskiner er godt kørende, og chancerne for en dårlig overraskelse, hvor kopimaskinen ikke virker, mindskes dramatisk. Du kan læse nærmere om vores serviceydelser lige her.

Din professionelle partner vedr. kopimaskiner

Moderne kopimaskiner er komplicerede maskiner, der kombinerer en imponerende computerkraft med en mindst lige så god mekanisk konstruktion. Kombinationen af det mekaniske og det digitale gør, at du har brug for en decideret kopimaskinereparatør, når din maskine ikke virker. Vores reparatører kender både de typiske og mere sjældne problemer, som kan være årsag til, at din kopimaskine ikke virker efter hensigten. Kontakt os, når din kopimaskine er i stykker, og så sender vi så hurtigt som muligt en tekniker ud. Vi diagnosticerer og reparerer, så du og dine medarbejdere kan fortsætte arbejdsdagen.

Ricoh mp c3502

Officiel forhandler og reparatør af Ricoh siden 1980

Vi i Copytec har været en professionel aktør på det danske kopimaskinemarked siden 1980, hvor vi blandt andet blev Ricoh-partner. Siden da har vi dagligt hjulpet vores kunder med at holde deres printere og kopimaskiner funktionsdygtige, og det giver os en uforlignelig erfaring. Der er kort sagt ikke det problem, vi ikke allerede har løst for en af vores kunder.

Vi sender en kopimaskinereparatør ud

Hvis du har brug for at få repareret en kopimaskine eller multifunktionsprinter, så kontakt os allerede i dag. Du kan få fat på os via vores kontaktformular. Du har også mulighed for at skrive os en mail på epost@copytec.dk eller at ringe til os på tlf.nr 86 11 40 11.

Vi har naturligvis egne teknikere, men vi har også eget værksted i det tilfælde, at din kopimaskine ikke kan repareres, hvor den står. Vi tager altså fuldt ud hånd om reparationen af din kopimaskine, uanset hvad. Vi tilbyder helt ned til 1 times reaktionstid, afhængig af hvor i landet, I befinder jer.

Copytec reparerer, så I kan arbejde

Spar tid og penge ved at få vores reparatør ud, så snart et problem viser sig. Vi er eksperter på området, så lad os klare ærterne, mens jeres IT-folk, eller andre tech-kyndige i firmaet, bruger deres tid på deres kernekompetencer, frem for at reparere på kopimaskinen.

Vi sidder klar til at tage imod jeres henvendelse, og vi glæder os til at starte et professionelt partnerskab med jer, så vi kan holde jeres kopimaskiner og multifunktionsprintere godt kørende, og I kan gå på arbejde vidende, at I altid kan ringe til Copytec, hvis uheldet er ude.

Bestilling af service

    Ring mig op:Kontakt mig via mail: